revista presei online

a devenit obiceiul meu de fiecare seara. (ora americii de est, deci v-un 4 dimineata in romania)…

42 de feed-uri de tech intre care doar 2-3 in romana. si alea se updateaza cam greu. si inca pe atit bloguri personale (majoritatea in romana).

le citesc in ordine alfabetica. sunt cam 1000 de titluri peste care trec in maxim o ora. folosesc readeru din microsoft outlook 2007. ce imi atrage atentia le citesc pe net, ce nu dispar sub butonu de delete imediat. nu oricine ajunge in lista si unii au disparut cu timpu…

mai am si 3 ziare romanesti pe care le citesc tot asa. de obicei cam odata la 3 zile si atunci pe …diagonala.

stirea zilei: de azi mi-am luat un fotoliu mai comod pe care sa stau in fata laptopului…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*