Retailerul de mobilă Mezoni oferă plata cu amânare și plata în rate fără dobândă pentru clienții magazinului online

Raluca Szanto. FOTO Sunday PR

Retalierul online de mobilier și decorațiuni pentru casă Mezoni anunță integrarea cu compania poloneză PayPo și oferă clienților săi o nouă metodă de plată cu amânare. Astfel, clienţii primesc produsele şi decid dacă doresc să le păstreze, înainte de a le achita într-un interval de 30 de zile.

De asemenea, pentru a oferi flexibilitate și mai mare în procesul de achiziție online, Mezoni vine în sprijinul cumpărătorilor de mobilier cu posibilitatea platei în rate fără dobândă, datorită parteneriatului cu TBI Bank.

”Suntem permanent interesați să oferim cumpărătorilor noștri cele mai bune soluții de cumpărare, astfel le oferim două noi metode alternative de plată. Am implementat recent aceste soluții extrem de avantajoase: plata cu amânare într-un interval de 30 de zile și plata în rate fără dobândă. De asemenea, livrarea în lockere este disponibilă deja de câteva luni și începe să devină una dintre opțiunile principale ca și metodă de livrare pentru categoriile de produse eligibile.” a declarat Raluca Szanto, Chief Commercial Officer Mezoni.ro

Clienții de azi sunt din ce în ce mai pasionați de tehnologie și caută metode care pot simplifica procesul de plată. Opțiunea de plată cu amânare s-a dovedit a fi foarte atractivă pentru consumatorii europeni, adoptarea plăților BNPL (Buy Now Pay Later) este de așteptat să crească constant în următoarea perioadă și se estimează că va înregistra o rată de creștere anuală de 23,9% în perioada 2022-2028. Succesul adoptării acestei noi metode de plată este strâns corelat cu declinul numerarului, care se preconizează că va fi absorbit în viitor de metodele de plată alternativă.

”Încercăm întotdeauna ca experiența clientului pe mezoni.ro să fie una cât mai bună, astfel pe lângă accentul pus pe calitatea produselor, diversitatea și urmărirea ultimelor tendințe în design interior, dorim ca parcursul lui pe site să fie ușor, simplu și rapid. Deservim de mulți ani clienți interesați de domeniul mobilierului și decorațiunilor interioare, astfel avem chiar o linie de consiliere, unde cumpărătorii pot suna pentru a le oferi cele mai bune recomandări în funcție de produsele pe care le caută.” a declarat Raluca Szanto, Chief Commercial Officer Mezoni.ro

În ciuda contextului defavorabil economic cauzat de creșterea costului pentru materii prime, transport și energie, Mezoni a asimilat aceste schimbări astfel încât clientul final să resimtă cât mai puțin acest impact.

”Am observat în acest an o ușoară reticență a clientului în a mai cumpăra la impuls, cumva consumatorul s-a focusat mai mult pe nevoia sau utilitatea produsului în sine. Contextul socio-economic pe care îl traversăm a impactat cu siguranță activitatea multor jucători din piață. Chiar și în acest condiții, estimăm că vom încheia anul 2022 cu o creștere de 20% YoY.” a declarat Raluca Szanto, Chief Commercial Officer Mezoni.ro

Numărul românilor care aleg să-şi cumpere mobilier online creşte constant, chiar dacă mulți încă preferă să vadă acele piese dominante pentru casă şi în showroom-uri. Sectorul de e-commerce home&deco crește constant de la an la an, cu foarte mulți jucători în piață.

Valoarea coșului de cumpărături pe mezoni.ro este de 350 ron, clientul online având posibilitatea să achiziționeze articole pentru casă dintr-o mare diversitate de produse, precum piese de mobilier și obiecte decorative de la firme apreciate precum Bedora și Green Future, precum și produse dedicate copiilor de la brandul BebeLuca.

”Categoriile cu creșterea cea mai mare rămân în continuare cele care conțin produse destinate somnului (saltele, perne, pilote, lenjerii de pat). Focusul nostru este în această direcție, deoarece avem o gamă completă pe acest segment, dar și un know-how puternic, determinat de experții pe care îi avem în interiorul grupului.” a declarat Raluca Szanto, Chief Commercial Officer Mezoni.ro

Planurile de viitor ale retailerului de mobilă și decorațiuni pentru casă se focusează pe nevoile clienților, pe rafinarea categoriilor de produse și continuarea investițiilor în zona digitalizării, dar și dezvoltării echipamentelor și resurselor umane. În primăvara anului 2023, Mezoni se pregătește să intre pe piața din Bulgaria.

MEZONI este un magazin de mobilă, textile și accesorii pentru casă care abordează o mulțime de stiluri. Pe Mezoni.ro vei găsi produse calitative, fabricate din materiale atent alese, de la mobilier pentru casă și grădină, saltele de pat, perne, toppere, lenjerii de pat și textile pentru casă, până la decorațiuni, vase și ustensile de bucătărie pentru ca gătitul să fie o adevărată plăcere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*