Retailerul Contakt oferă în acest weekend reduceri de până la 80%, pentru 6500 de accesorii de telefoane și gadget-uri

Retailerul Contakt

Retailerul Contakt, lider în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, va organiza evenimentul Black Friday în perioada 13-15 noiembrie,  cu reduceri de până la 80% la peste 6500 de produse din ofertă. Compania estimează că numărul vânzărilor se va tripla în cele trei zile dedicate evenimentului, comparativ cu alte campanii promoționale defășurate anterior.

Potrivit reprezentanților Contakt, ofertele pregătite pentru Black Friday vor fi disponibile doar online, pe site-ul contakt.ro și în aplicația mobilă Contakt. De asemenea, toate comenzile din weekend-ul campaniei de Black Friday vor intra într-o tombolă, unde marele premiu constă într-un smartphone iPhone 12.

Cu ocazia acestui eveniment, compania va aplica reduceri la peste 6500 de produse din ofertă, printre care și 500 de produse vedetă din toate categoriile importante, alese în urma analizei nevoilor clienților din acest an. Printre acestea se numără husele premium orginale Apple, Samsung, Huawei sau Xiaomi, husele de la branduri fashion de top: Karl Lagerfeld sau Guess, huse biodegradabile și produse ale unor branduri consacrate precum Spigen sau Baseus.

Totodată, reduceri vor fi aplicate și asupra produselor din categoria audio-video din portofoliul Contakt, cum sunt căștile wireless & true wireless, sisteme audio smart, boxe tower, accesorii auto și smart home, dar și produselor din categoria „work from home” sau gaming.

„În urma investițiilor de peste 70000 de euro din acest an direcționate în segmentul online – noul website, aplicația Contakt, diversificarea portofoliului de produse și branduri și perfecționarea fluxurilor logistice-, suntem cu adevărat pregătiți să venim în întâmpinarea clienților cu o experiență de shopping inedită de Black Friday. Cel mai important lucru pentru noi în aceste trei zile este să ne fidelizăm clienții existenți și să îi încurajăm pe cei noi să descopere serviciile Contakt”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.  

Compania estimează că produsele vedetă, care vor înregistra cereri semnificativ crescute cu ocazia Black Friday, vor fi sistemele audio, produsele smart și cele de gaming, precum și produsele brandurilor Karl Lagerfeld, Guess, U.S. Polo, și husele Apple, Samsung, Huawei și One Plus.

Pe lista ofertelor speciale de Black Friday se numără:

 • 5000 de pachete formate din suport auto + cablu la 9,99 lei
 • 2000 de pachete formate din suport auto, cablu + încărcător la 14,99 lei
 • 3500 de seturi formate din 2 căști, la 14,99 lei
 • 3000 de seturi cu încărcător, cablu și căști la 19,99 lei
 • Boxă tower la 249,99 lei
 • Baterie externă, capacitate 10000 mAh la 29,99 lei
 • Boxă bluetooth la 19,99 lei
 • Action camera la 99,99 lei
 • Mouse pentru gaming la 49,99 lei
 • Rucsaci de la 29,99 lei
 • Priză smart la 69,99 lei
 • Sterilizator UV la 99,99 lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*