Retailerul Contakt deschide trei noi locații în Brașov

Retailerul Contakt

Retailerul Contakt, lider în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, anunță deschiderea a trei noi locații în municipiul Brașov, ajungând la un total de 7 unități active în oraș. Astfel, în noul centru comercial AFI Brașov vor fi deschise o locație tip insulă sub brandul de retail Contakt și un magazin Hoco cu produse premium, cu acces zilnic în intervalul 10-22, iar în Carrefour Brașov, o locație Contakt de tip insulă, cu un program zilnic cuprins între 09-21.

În cadrul noilor locații, clienții vor avea acces la toate categoriile de produse din portofoliul Contakt, de la o gamă extinsă de huse și folii de protecție pentru dispozitivele mobile, până la produse de conectică și diverse gadget-uri sau wearables. Totodată, brașovenii au acces la noul serviciu de personalizare profesionistă a huselor pentru telefoane mobile în noua locație deschisă în Carrefour Brașov.

„Continuăm procesul de extindere a operațiunilor, în special în cele mai importante centre comerciale din marile orașe. În continuare, ne propunem să fim cât mai aproape de clienții noștri brașoveni și să rămânem prima lor opțiune atunci când se hotărăsc să-și achiziționeze fie un accesoriu pentru telefon sau alte device-uri compatibile cu acesta”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

În afara celor trei noi locații deschise luna aceasta, retailerul Contakt este prezent cu încă patru magazine în municipiul Brașov: o locație în centrul comercial Brașov Coresi, două locații în Auchan Eliana și o altă unitate activă în galeria comercială Carrefour Brașov.

Potrivit datelor companiei, Brașovul se află în primele cinci orașe care au generat cele mai multe vânzări de la începutul anului și până în prezent. Printre categoriile de produse cele mai solicitate se numără: foliile de protecție pentru dispozitivele mobile, husele pentru telefoane, urmate de produsele de conectică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*