Restricții de circulație în Ungaria pentru camioanele de mare tonaj, în perioada sărbătorilor de Rusalii

Steagul Ungariei. FOTO pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau intenționează să se deplaseze în/prin Ungaria că pentru perioada sărbătorilor de Rusalii, 5-6 iunie 2022, autoritățile locale vor impune restricții de circulație pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5t), care se vor aplica astfel:

  1. 5 iunie 2022, ora 06:00 – 5 iunie 2022, ora 22:00 (ora Ungariei);
  2. 6 iunie 2022, ora 06:00 – 6 iunie 2022, ora 22:00 (ora Ungariei).

Transporturile de animale vii, bunuri perisabile, combustibil și alte bunuri de primă necesitate nu se supun acestor restricții. De asemenea, transporturile umanitare sunt exceptate de la restricțiile de circulație.

Cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta, +3613847689, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Budapesta: +36305356912.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*