Reset de Twitter

Toata lumea a avut in dupa amiaza asta zero followeri si a urmarit zero persoane pe twitter. Nu e un bug, ci o metoda implementata de Twitter pentru rezolvarea unui bug.

In urma cu doar citeva ore, daca mergeai pe twitter.com si tastai cuvintul “accept” urmat de username-ul oricui, acea persoana te urmarea automat. (ex.: “accept Oprah”). Twitter a incercat sa opreasca toata distractia si a resetat conturile tuturor.

Cu toate acestea, cei care te urmaresc iti vedeau in continuare mesajele. Sa speram ca isi revine cit mai repede.

via

update: si-a revenit citeva ore mai tarziu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. super tare….mai adaugati acuma mesaje pe twitter cu concursuri si asa muream de ciuda cand vad concursurile alea :))…sper sa il inchida :)

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention e doar un twitter blue screen of death -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*