reinstall

am trecut din nou, dupa doi ani la reinstalari. de la xp la toate cele.

am avut surpriza placuta sa stiu ca suportul online de la hp e f bun. nu hp romania. hp usa, evident. dar nici ei nu le stiu pe toate. pentru restul exista google.

sa repun outlook 2007 pe picioare a fost sublim. in 3 minute am avut toate cele… MII de mailuri la locul lor, in foldere, la fel si feed readeru. asta pt ca mi-am pus deoparte fisierele pst si toate cele de la outlook si acum pot sa reinstalez windowz de cit ori am chef. 

apoi incepe distractia cu programelele "free" de la microsoft sau yahoo. orice costa. daca nu esti atent te poti trezi cu sute de mega de alte programale si add-on-uri, toolbar-uri si tampenii care nu fac altceva decit sa-ti complice existenta computeristica. 

evident ca prima grija a fost sa-mi pun pe picioare firefox, mailurile si windows live writer. inca putin si dau gata tot ce tine de bloguri. dupa aia poa sa vina si muzica, filmele si alte jucarele. 

nu am avut si nu o sa am jocuri pe pc. asa ca printre primele griji se afla si stergerea Games din start menu. 

partea cea mai placuta a reinstalarii e alta: cu ocazia asta am facut un upgrade de hdd de la 120 la 250 Gb. am acum 40 Gb liberi pe partitia primara. sa tot instalez programe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*