Reduceri de până la 59% la vacanțele pe litoralul românesc pentru vara viitoare. Tarifele pornesc de la 25 de lei pe noapte de persoană

Studiul „Turism la tine acasă” în care puteți descoperi cele mai bune oferte de pe litoral
Litoralul românersc

Românii își pot achiziționa sejurul la mare, în stațiunile autohtone, pentru vara 2022 cu reduceri de până la 59%, anunță turoperatorul Litoralulromanesc.ro, lider pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, care subliniază că acestea sunt cele mai mari discounturi din an, pentru că la pachetele deja reduse de Early Booking se calculează și reducerile acordate cu ocazia campaniei de Black Friday. Astfel, în perioada 11-14 noiembrie, românii pot alege din mii de pachete turistice la hotelurile din portofoliul Litoralulromanesc.ro.

Tarifele pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare, preț valabil pentru un hotel de două stele din Eforie Nord. Totuși, potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, de Black Friday, primele oferte care se epuizează sunt cele în hoteluri de 4 și 5 stele, românii fiind interesați mai ales de pachetele cu servicii all inclusive, în cazul cărora și valoarea discount-ului oferit este substanțială.

“În ultimii ani, a devenit o obișnuiță pentru mulți români ca în coșul de cumpărături de Black Friday să adauge și o vacanță. Există un interes ridicat pentru reducerile care se acordă cu acest prilej, de aceea ne așteptăm ca vânzările de vacanțe pentru vara viitoare să fie direct proporționale”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt, în general, persoane care își fac planurile de vacanță din timp, mai ales din categoria familiilor cu copii, și care sunt atente la ofertele turistice și vizează hotelurile cu servicii foarte bune și pachete complexe. În egală măsură, sunt turiști care au deja pregătit un buget de vacanță în condițiile în care sejurul rezervat de Black Friday trebuie achitat integral până cel târziu marți, 16 noiembrie. O altă condiție a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile.

Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziționat prin oferta Black Friday costă 250 lei pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord, pachet pentru două persoane. La un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiștii pot rezerva o cameră cu 349 de lei/sejur de 5 nopți, doar cazare. Cinci nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 931 de lei pentru două persoane. Turiștii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2022 și să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 2.925 lei/cameră/sejur 5 nopți.

“Pentru că vorbim despre perioada cu cele mai mari discounturi din an, îi sfătuim pe turiști să nu rateze acest moment. Mai mult, având în vedere experiența ultimelor două veri, petrecute în pandemie, și în care am constatat că destinația litoralul românesc a fost una sigură, nu credem că există motive de îngrijorare privind modul în care se vor derula vacanțele la Marea Neagră vara viitoare. De aceea, ne așteptăm ca litoralul românesc să rămână una dintre destinațiile favorite și în 2022, pentru sentimentul de siguranță și proximitatea pe care le oferă”, adaugă Ionuț Nedea.

Reprezentantul companiei îi sfătuiește pe turiști să adauge în pachetul turistic și asigurarea storno cu acoperire Covid-19, prin care își pot recupera sumele plătite în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus.

În 2020, în campania de Black Friday, Litoralulromanesc.ro a vândut sejururi în valoare de peste 1 milion de euro.

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele. În cei 16 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanțe la malul mării pentru peste 1,3 milioane de turiști care au rezervat peste 4 milioane de nopți de cazare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*