Red Bull Romaniacs 2022 crește la maximum adrenalina cu Milwaukee, în competiția extremă de la Sibiu

Red Bull Romaniacs. FOTO Predrag Vuckovic

Milwaukee va încinge motoarele la această ediție a Red Bull Romaniacs, care va avea loc în perioada 26 – 30 iulie la Sibiu și pe spectaculoasele trasee off-road din Munții Carpați. Prologul traseului de competiții extreme va fi construit cu ajutorul uneltelor Milwaukee, partener al unei etape din cadrul Campionatului Mondial de Hard Enduro din România.

Red Bull Romaniacs este o combinație de pilotaj de anduranță și curse cross country a celui mai dificil raliu Hard Enduro din lume. După doi ani de succese înregistrate în campionatul World Enduro Super Series, seria a fost susținută oficial de Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) și a obținut rangul de FIM Hard Enduro World Championships, devenind astăzi cea mai bună la nivel mondial.

Pe lângă furnizarea de unelte performante necesare construcției traseului inclus în etapa preliminară a cursei (așa-numitul prolog), Milwaukee va organiza, de asemenea, activități suplimentare pentru fanii motoarelor și ai sporturilor extreme, în timpul evenimentului. Marca Wisconsin continuă să își consolideze poziția în lumea sporturilor cu motor. Forța, performanța și condițiile extreme reprezintă mediul natural de lucru al profesioniștilor și uneltelor Milwaukee.

„Construcția celei mai spectaculoase secțiuni a traseului Hard Enduro este o provocare interesantă. Profesionalismul și fiabilitatea uneltelor Heavy Duty de la Milwaukee ne vor permite să răspundem așteptărilor fanilor adrenalinei”, asigură Tomasz Wszołek, Milwaukee CEE Regional Training Manager.

Red Bull Romaniacs este una dintre cele mai dificile curse de Hard Enduro din acest sezon, care va ridica andrenalina tuturor fanilor sporturilor extreme din întreaga lume. Ediția din acest an a Campionatului Mondial va avea loc în perioada 26-30 iulie la Sibiu și pe trasee off-road din Carpați. În acest an vor participa profesioniști și pasionați de enduro din peste 50 de țări, inclusiv adevărate vedete ale disciplinei: Graham Jarvis (de 11 ori pe podium, 6 victorii în Red Bull Romaniacs), Wade Young, Manuel Lettenbichler și câștigătorul de anul trecut, Billy Bolt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*