readeru sau blogger?

am observat ca blogurile din lista mea de feed-uri care sunt pe platforma blogger au o problema.

toate posturile apar ca fiind scrise pe 31 decembrie 2006 la ora 23:00. tocmai de aia readeru meu (outlook 2007) nu le poate ordona in fct de venire.

sunt convins ca nu e problema de outlook pt ca feedurile care vin de pe wordpress sunt ordonate corect dupa ora. asa inseamna ca blogger are o problema…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*