RE/MAX România încheie un parteneriat cu KIWI Finance prin care cumpărătorii de imobiliare vor primi servicii gratuite de brokeraj credite

RE/MAX

RE/MAX România – parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment – a încheiat un parteneriat cu KIWI Finance, lider național în brokeraj de credite, cu scopul de a fluidiza tranzacțiile imobiliare și a adăuga plus valoare serviciilor de consultanță oferite de companie.

Întrucât RE/MAX se află într-o continuă dezvoltare pe plan local – 700 de consultanți, în 24 de orașe – dezvoltarea unui serviciu profesional pentru nevoia de finanțare a clienților a venit ca un pas firesc în strategia de dezvoltare. Ca atare, compania a identificat oportunitatea unui parteneriat cu liderul național în brokerajul de credite –  KIWI Finance, ce are o rețea de 250 de brokeri la nivel național, un sistem eficient de educație și o platformă tehnologică dezvoltată special pentru a facilita oferirea de servicii premium.

„Într-o piață imobiliară în continuă dezvoltare și maturizare, cumpărătorii au devenit tot mai sofisticați și caută soluții cât mai simple în procesul lor de achiziție a imobilelor căutate. Pe lângă nevoia de a defini cât mai eficient criteriile de căutare a imobilului, la care se adaugă identificarea, filtrarea, vizionarea, evaluarea juridică, ofertarea și negocierea pentru achiziție, cumpărătorii mai au o nevoie foarte importantă, respectiv stabilirea unei soluții pentru finanțarea achiziției. Ca atare, am identificat oportunitatea de a construi un parteneriat cu liderul național în brokerajul de credite, astfel încât să ușurăm procesul tranzacțional în beneficiul clientului final”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

„În parcursul de maturizare a pieței imobiliare cel mai important pilon este creditarea ipotecară, care poate accelera sau frâna cererea solvabilă și efervescența imobiliară în momente diferite de timp. Cu cât piața imobiliară se dezvoltă și se maturizează, cu atât cresc atât complexitatea soluțiilor de finanțare, cât și așteptările și căutările clienților pentru servicii calificate, angajante și de încredere. Astfel, parteneriatul dintre liderii pieței imobiliare și al celei de brokeraj de credite a venit absolut firesc pentru formarea pieței în următorul ciclu economic de dezvoltare imobiliară. Împreună vom arăta cum achiziția unei locuințe poate fi o experiență simplă și predictibilă pe tot parcursul procesului” a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Prin colaborarea strânsă între consultantul în real-estate și brokerul care rezolvă aspectul finanțării, acest parteneriat aduce în piață o soluție eficientă de facilitare a procesului de achiziție imobiliară, de către clienții persoane fizice. În vederea optimizării fluxului de colaborare, respectiv pentru o mai bună gestionare a datelor și o viteză rapidă de răspuns în relația cu banca finanțatoare, cele două companii au în vedere integrarea celor două sisteme tehnologice proprii.

Serviciul de brokeraj de credite va fi gratuit pentru clienții cumpărători care apelează la serviciile RE/MAX.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*