RCW & Teilor lansează marea provocare pentru designerii români. Competiția minților sclipitoare, la Romanian Creative Week

RCW & Teilor lansează marea provocare pentru designerii români.

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, lansează, alături de TEILOR, Competiția minților sclipitoare. Competiția celor care, indiferent de vremuri, reușesc să reinventeze afaceri, artă, stiluri de viață. Reușesc să reinventeze o lume.

În cadrul RCW, designerii români sunt invitați să creeze conceptul a două bijuterii-etalon: Cocktail Ring și Tennis Bracelet. Modelele câștigătoare vor fi transformate în bijuterii reale, iar designerii își vor putea vedea operele incluse în celebrele colecții TEILOR, atât în România, cât și la nivel internațional.

„Fiecare bijuterie TEILOR are rolul de a inspira, de a aduce emoții, atât celor care o poartă, cât și celor care o dăruiesc. Prin provocarea lansată în cadrul RCW, invităm designerii să fie îndrăzneți și să-și exprime viziunea asupra a două piese clasice. Încurajăm latura creativă și căutăm scânteia din ochii fiecărui designer. Colecția câștigătoare va fi pusă în scenă de TEILOR, atât în România, cât și pe plan internațional”, a declartat Anda Jurcă, International Sales Director TEILOR.

Cum se poate concura și cum se poate câștiga?

Regulamentul complet și Brief-ul TEILOR & RCW pot fi consultate pe site-ul oficial al Romanian Creative Week, www.romaniancreativeweek.ro, secțiunea Call for projects/Jewellery & Design, cât și pe events.teilor.ro, unde sunt disponibile toate informațiile.

Designerii pot trimite aplicația și materialele work-in-progress la adresa de e-mail creativity@teilor.ro, până în data de 3 mai 2021. Câștigătorii vor fi anunțați în 6 iunie 2021.

Cine face selecția?

Juriul este format din specialiști renumiți ai TEILOR & RCW. Un pont pentru participanți, ca să poată convinge juriul că operele lor merită să fie transformate în opere de artă, nu doar în simple bijuterii: fiți unici și cât mai creativi!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*