rama foto digitala: pasul logic

cind ai prea multe poze ca sa le mai printezi si nu vrei sa-ti tii imaginile in rame insirate pe toata mobila – treci la o rama foto digitala. Eu am facut pasul asta in urma cu mai bine de un an. Nu mai stiu ce marca e. asta e mai putin relevant…

jucaria de mai jos face parte din categoria “cum de nu s-au gandit pina acum la asta”: o rama foto digitala care are camera incorporata. de ce sa te complici cu aparate foto, carduri, computere si transferuri intre ele?

faci poze cu telecomanda, imbunatatesti calitatea lor cu flash-ul incorporat si navighezi cu touchscreen-ul.

stiu ca nu e decit un prototip, dar nu pare atit de greu de realizat, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*