Rădăcini Estate dă startul vânzărilor pentru etapa a II-a a proiectului rezidențial premium Aviației Tower

Aviației Tower

Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, anunță startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului rezidențial premium Aviației Tower, construcție demarată în martie 2021, cu o investiție de aproximativ 30 mil. EUR. Până la finele anului curent, planurile companiei vizează vânzarea integrală a fazei I a ansamblului, respectiv atingerea unui procent de 50% vânzare în Aviației Tower II.

Dezvoltat în una dintre cele mai importante zone de business din Capitală, pe Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 2D, cu o investiție de cca. 20 mil. EUR, prima etapă a proiectului Aviației Tower cuprinde 134 de apartamente, dintre care patru apartamente penthouse, cu prețuri cuprinse între 120.000 – 1,5 mil. EUR + TVA. Complexul rezidențial finalizat în 2020 are în prezent un grad de ocupare de 85%, iar reprezentanții își propun închiderea vânzărilor până la finele anului.

Etapa a doua a proiectului Aviației Tower, cu o valoare a investiției de 30 mil. EUR, va fi livrată până la sfârșitul anului 2023 și va cuprinde 148 de apartamente premium, iar la parterul și mezaninul complexului se vor regăsi spații comerciale și birouri, precum și o zonă de spa, cu piscină și sală fitness. Pentru acest proiect, Rădăcini Estate are în plan atingerea unui procent de vânzare de 50% până la sfârșitul anului curent, respectiv vânzarea integrală până la finalul lui 2022.

Proiectul Aviației Tower se adresează unui public cu așteptări ridicate, care își dorește un stil de viață axat pe calitate. Astfel, ansamblul rezidențial oferă cele mai înalte standarde de confort și eleganță locatarilor, de la concept, până la design, finisaje și facilități. Complexul dispune de 172 de locuri de parcare proprii – dintre care 126 în subteran – pentru prima etapă, precum și de 250 de locuri pentru faza a II-a. Totodată, oferă și acces facil la metrou, aflându-se în apropiere de stațiile Aurel Vlaicu și Pipera.

„Proiectul Aviației Tower răspunde nevoii continue a celor care caută locuințe și spații de o calitate superioară, într-o locație excelentă, aproape de centrul orașului și în vecinătatea unor zone de interes, precum centrele de business din Aviației, Mall Promenada, clinici medicale, restaurante și bănci”, a declarat Flip Todosia, reprezentant Rădăcini Estate. 

Rădăcini Estate estimează o cifră de afaceri de 15 mil. EUR pentru anul 2021

Pe lângă proiectul Aviației Tower, divizia imobiliară a grupului Rădăcini mai cuprinde un proiect rezidențial din zona Plevnei și o clădire de birouri în zona Gării de Nord. Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de cca. 45 mil. EUR.

Pentru anul curent, compania estimează venituri de aproximativ 15 mil. EUR, iar pe termen mediu și lung vizează dezvoltarea portofoliului, respectiv integrarea unor centre comerciale, clădiri de birouri și noi proiecte imobiliare, predominant în zona de Nord a Bucureștiului.

Despre Aviației Tower

Proiectul rezidențial Aviaței Tower este dezvoltat de Rădăcini Estate, divizia de construcții și vânzări imobiliare a Rădăcini Grup.

Situat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Aviației, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, ansamblul rezidențial este creat special pentru un public cu așteptări ridicate de confort, design, finisaje, facilități și amplasare. Mall Promenada se află la doar 500m, iar în vecinătate se află centre de business, companii multinaționale, instituții bancare de top, restaurante și cafenele exclusiviste, farmacii moderne și o clinică medicală la standarde internaționale.

Locuințele ce compun Aviației Tower au fost proiectate ca spații generoase – apartamente elegante cu două și trei camere, dar și duplexuri situate la ultimul etaj –  fiind construite cu materiale de calitate superioară, respectiv finisaje atent selectate și executate.

Despre Rădăcini Grup

Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari jucători ai pieței auto din România, fiind dealer autorizat pentru mărcile Opel, Volkswagen, Suzuki, Mazda, Citroen, Peugeot și Honda, cu centre auto integrate în București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Otopeni și Ploiești.

Grupul deține și o divizie specializată în comercializarea de echipament și utilaje industriale, dar și în activitatea de formare profesională în domeniul auto.

O altă direcție strategică a grupului este cea de responsabilitate socială, acolo unde Fundația Rădăcini Grup realizează proiecte remarcabile, în special în domeniile educație și sănătate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*