rabdare de cititor

nu am avut rabdare sa citesc pina la final posturile lui Darius (Jeg) care au castigat premiul cel mare la Bloguri in "Tinarul jurnalist al anului".

nu stiu care a fost cauza. poate ca erau prea lungi, prea intortocheate, prea cu litere marunte. daca juriul a decis asa (juriu care mi s-a parut cam subiectiv totusi) merita felicitari. 

sper insa ca au fost premiate posturile in cauza si nu "notorietatea" bloggerului. nu de alta, dar limbajul mult prea colorat din alte scrieri ale lui Darius merita sanctionat, nu premiat. maine-poimaine il vedem si pe el la antena 3 sa lucreze cot la cot cu idolu lui Ciutacu :P

anyway, gusturile nu se discuta… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. SUNT DE A C O R D CU TINE !!!! Baietii de bun simt pierd in unele situatii , in fata baietilor “destepti” ,insa, castiga mult in proprii lor ochi!!! si ai celor care respecta valoarea unui carcter de bun simt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*