Productivitate sporită cu ajutorul unui hub inteligent de la ATEN – CS1953

Productivitate sporită cu ajutorul unui hub inteligent de la ATEN – CS1953

Biroul modern este asaltat de o multitudine de dispozitive cu care lucrăm în mod curent: desktop-uri, laptopuri, tablete, smartphone-uri care au nevoie și de alimentare. Atunci când intră în discuție transmisia calitativă de semnal video, la care se adaugă conectarea de mouse și tastatura la toate aceste dispozitive provocarea devine tot mai mare. Pentru aceste situații există un echipament care își găsește discret locul pe birou și își degrevează utilizatorul de complexitatea gestionării echipamentelor, cablurilor și conectivității, sporindu-i în același timp gradul de confort și productivitate în activitățile curente.

Cu o îndelungă experiență în domeniul switch-urilor KVM, compania ATEN propune modelul CS1953, primul switch cu 3 porturi USB-C DisplayPort Hybrid KVMP din industrie. Echipamentul combină stilul ergonomic pentru desktop cu puterea unui KVM și popularitatea conectivității USB-C, facilitând utilizarea aplicațiilor profesionale și comerciale ale stațiilor de lucru și o mobilitate superioară, astfel încât îmbunătățește semnificativ productivitatea spațiului de lucru.

Versatilitatea conectivității USB-C oferă avantaje certe din punct de vedere al utilizatorului, primul dintre acestea fiind datorat faptului că elimină necesitatea unei soluții de andocare pentru conectarea de dispozitive USB-C. Acest tip de interfață tot mai populară este pe cale să devină majoritară în mediul dispozitivelor electronice. Bazându-se pe aceasta, CS1953 asigură conectivitatea plug-n-play cu dispozitive mobile fără soluție de andocare, ceea ce reduce atât spațiul necesar, cât și costurile implicate de tehnologizarea spațiului de lucru. Ținând cont de faptul că porturile USB-C 3.0 permit alimentarea echipamentelor conectate simultan cu transferul de date, putem spune că ATEN CS1953 bifează un punct în plus pe lista cerințelor utilizatorilor, eliminând necesitatea unor cabluri suplimentare de alimentare.

De asemenea, porturile USB 3.1 care folosesc bus-ul de date SuperSpeed facilitează transferuri cu rate de până la 5Gbps către dispozitivele periferice conectate – camere, imprimante, unități de stocare flash USB și altele – ceea ce scurtează timpii de acces la aceste dispozitive și operațiunile de copiere sau scriere. De exemplu, un birou de creație media ce folosește multiple surse de achiziție a datelor, fie ele fotografii, video sau text, va aprecia conectivitatea plug-n-play pentru camera foto/video, transferul fișierelor pe/de pe un laptop pe stația de lucru ce asigură putere de procesare superioară și afișarea pe un monitor cu performanțe de top. Pentru această ultimă categorie de conectivitate, ATEN CS1953 pune la dispoziție un DisplayPort, intermediind conectarea între maxim două computere, un monitor și un dispozitiv mobil (prin USB-C). Performanțele excepționale sunt subliniate de calitate vizuală superioară a rezoluției 4K, claritatea redării conținutului fiind reconfortantă pentru utilizator.

Versatilitatea și simplitatea în utilizare, dublată de conectivitatea extinsă sporesc aria utilizare a switch-ului ATEN CS1953. Exemplul biroului de creație media poate fi completat de o multitudine de alte exemple, cum ar fi birouri de contabilitate sau companiile de servicii financiare, cabinete medicale, stomatologice sau din cadrul spitalelor. Utilitatea echipamentului se dovedește practică și pentru mici spații comerciale de prestări servicii deschise pentru relația cu publicul.

Echipamentul este disponibil în România prin rețeaua de parteneri ATEN, prin intermediul cărora puteți primi cele mai bune sfaturi de achiziție și utilizare în funcție de nevoile dumneavoastră concrete.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*