probleme de turist

stau pe marginea piscinei in Cozumel, mexico. cum sa imi mai arda mie de blog…

anyway, altceva vroiam sa-ti spun: apa din piscina e cam rece, dar la cele 30 de garde de afara e ok. ma deranjeaza faianta pusa pe jos in piscina pt ca aluneca…

si cine le-a dat la astia ideea sa puna ceapa taiata cubuletze in guacamole. daca sunt mexicani asta inseamna ca tre sa strice o bunatate de mncare mexicana???

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*