primul film de lung-metraj pe you tube

"four eyed monsters" (monstrii cu patru ochi) are 72 minute fara citeva secunde si a aparut in urma unui proiect de tip video-blog. filmul poate fi vazut doar sapatamana asta pe you tube ca urmare a unei sposorizari oferita de un website tip social network. acelasi site le ofera creatorilor cite un dolar pentru fiecare nou utilizator care subscrie serviciilor spout.com

recunosc ca nu l-am vazut inca. viteza mea de net lasa de dorit astazi. asa ca am "prins" doar primele minute. 

din cite am inteles este povestea a doi artisti care s-au intilnit pe web si care au ajuns sa-si dedice viata acestui proiect.

anyway, here it is:

(daca nu merge clipu de mai jos, poti sa vezi filmu pe site-ul oficial. linku e la inceputul postului) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*