primul articol viral?

am vazut-o si pe asta. un articol de ziar a devenit viral: e postat pe forumuri, bloguri, circula pe mail si pe messenger.

am incercat sa dau de sursa originala si nu mi-a fost greu deloc. ceea ce m-a surprins a fost sa vad… autorul: Lucian Mandruta.

articolul, cu titlul original “Cine a mai ramas in Bucuresti” descrie excelent categoriile de romani suficient de prosti, comozi, ignoranti sau… romani care nu au fugit inca din tara.

nu am sa-l iau cu copy/paste aici dar chiar ti-l recomand.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. taranul de romania | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*