primele telefoane si sms-uri pe iPhone

… le-am primit azi noapte dupa ora 3! oameni buni, daca va raspund la mailuri despre iPhone nu inseamna ca o sa ma trezesc din somn sa raspund la telefon. mai ales la ora aia.

am facut greseala sa-mi tin in iPhone sim-ul de vodafone romania si de 2 zile primesc telefoane numai la ore d-alea. nu ca m-ar deranja melodia de la iPhone ;)

si btw, chestia aia cu bulele pt sms e asa de urita…

ps: ia vazut noul meu promo? ala de pe sidebar cu totul despre iPhone. ce parere ai? imi face cineva un banner mai mijto? sau e bun si asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*