prima functie ascunsa din 2.2

poti sa faci screenshot la lock screen. apple dezactivase asta in 2.0+.

acum poti sa apesi home+power si sa te alegi cu o poza a telefonului cu “tastatura” blocata. nu ca ai fi folosit asta prea des… dar e bine de stiut ca exista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Si.. sa-i lasam pe altii sa “slide to unlok” after that :> e funny daca ti gasesti “omu” :>

  2. Salut, am trecut la 2.2 si as avea o intrebare : cum pot refuza un apel atunci cand ma suna cineva ? Cand sunt apelat singura chestie ce imi apare este slide to answer … Multumesc anticipat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*