prima Baza de date cu si pentru bloggeri

RoMediaBlogger a inceput sa creeze prima Baza de Date cu Bloggerii Romani.

ideea e conceputa in asa fel incit, a cerere, o asociatie sau o companie care vrea sa-si faca reclama pe un anumit blog poate sa apeleze la RoMediaBlogger pentru a obtine mai usor numele, adresa blogului si alte informatii despre blogger.

Ca sa faci parte din aceasta baza de date nu trebuie decit sa trimiti un mail pe adresa romediablogger@gmail.com care sa contina Numele complet (daca vrei sa-l protejezi poti doar sa trimiti numele mic sau initialele), adresa blog-ului, o adresa de email si un nr de telefon la care poti fi contactat(a).

dati buzna!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*