Premieră pe piața finanțărilor auto: Mogo România introduce semnătura 100% digitală

Ionuț Badiu. FOTO Junecom

Mogo România, fintechul specializat în acordarea împrumuturilor pentru autoturisme uzate marchează un nou pas în digitalizarea companiei pe plan local. Adoptarea procedurii de semnătură 100% digitală elimină complet utilizarea documentelor fizice din procesul de solicitare a  împrumuturilor.

Noul sistem digital este mult mai rapid, întrucât eficientizează operațiunile și elimină birocrația laborioasă pentru clienți și dealeri deopotrivă. Astfel, toate informațiile sunt transmise direct în sistemul Mogo, reducând timpul de analiză al cererilor de creditare auto și facilitând automatizarea pentru arhivarea datelor.

„La Mogo, facem constant eforturi pentru a accelera  procesul de digitalizare pentru toți stakeholderii implicați. În domeniul finanțărilor auto, suntem momentan primii care am implementat această tehnologie și ne dorim să continuăm acest demers pentru a putea veni în întâmpinarea clienților și a partenerilor noștri cu noi facilități și produse”, explică Ionuț Badiu, Directorul General al Mogo România.

Semnătura digitală este un proces tot mai răspândit la nivel european, cu beneficii semnificative, în special pentru companiile care activează în sectorul financiar. Pe lângă faptul că reduce erorile de procesare a datelor, crește eficiența operațiunilor și îmbunătățește experiența clienților, care nu mai sunt nevoiți să depună cereri semnate fizic atunci când solicită un împrumut. De altfel, procesul are beneficii și pentru dealeri sau alți parteneri ai companiei, deoarece se elimină în totalitate managementul documentelor semnate fizic.

„Eficientizarea procesului de vânzare reprezintă un obiectiv permanent pentru noi. Conștientizăm importanța digitalizării și în ultimul an am înregistrat creșteri tot mai mari în numărul clienților proveniți din mediul online, motiv pentru care am dorit să ne adaptăm tendințelor europene și să simplificăm tot procesul de solicitare a împrumuturilor”, declară Andrei Constantin, Sales Manager în cadrul Mogo România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*