Premieră în România: Audio Forum lansează sistemul de boxe Dali Kore – vârful de gamă al producătorului danez DALI

FOTO Aspire Agency

Audio Forum, cel mai mare magazin audio-video premium din România lansează, în premieră, sistemul de boxe KORE al producătorului danez DALI. Sistemul audio complet este format din boxele DALI KORE și din amplificatorul Classe DELTA 3 MONO, oferind audiții la cea mai înaltă calitate. Sistemul complet va fi prezentat în showroom-ul Audio Forum din București în perioada 1-8 martie 2023.

“Audio Forum continuă să ofere pieței locale echipamente audio-video premium, sub semnătura unor branduri consacrate la nivel internațional. România devine o piață importantă pentru producători HI-FI consacrați din industria de profil, în special datorită apetitului consumatorilor pentru echipamente de top. Sistemul DALI KORE este unul exclusivist care se remarcă prin calitatea deosebită a sunetului, design extravagant și tehnologie daneză de ultimă generație. Costul total al acestui sistem format din boxele KORE și amplificatoarele Classe ajunge la 110.000 euro, o marjă de buget tot mai des întâlnită în rândul iubitorilor de sisteme audio-video din țara noastră. Audio Forum este dedicat obiectivului stabilit încă de la deschiderea oficială, de a furniza pieței locale echipamente de cea mai înaltă calitate ale brandurilor de top prezente la nivel mondial”, afirmă Tiberiu Argint, Country Manager Horn Distribution România.

Sistemul DALI KORE se remarcă prin calitatea materialelor și construcția unică a difuzoarelor care înglobează tehnologia SMC patentată de DALI. Mai mult, sistemul KORE oferă un sunet holografic în adevăratul sens al cuvântului, prin reproducerea fiecărui detaliu al semnalului audio, reușind să reproducă o scenă sonoră credibilă pentru auditor. Pentru a realiza acest lucru, inginerii DALI au minimizat distorsiunile mecanice și au utilizat o compresie dinamică care a permis reproducerea sunetului exact așa cum a intenționat artistul. Sistemul KORE este destinat reproducerii muzicale și vizionării filmelor, oferind cea mai bună experiență posibilă în toate zonele unei camere de audiții sau vizionare.

 “Pentru piața locală, prezentarea sistemului KORE alături de amplificatoarele Classe DELTA 3 MONO este o premieră. Și în privința amplificatoarele Classe, vorbim, de asemenea, de o premieră pentru piața locală de echipamente HI-FI, Classe fiind recunoscută pentru cea mai pură formă de amplificare a sunetului, prin tehnologia care permite ambelor părți ale amplificatorului să urmărească întregul semnal, eliminând distorsiunile de încrucișare inerente. În 2023 vom continua să extindem operațiunile Audio Forum și să aducem noi branduri consacrate în portofoliul companiei“, mai spune Tiberiu Argint.

În luna februarie 2023, Audio Forum a aniversat un an de la lansarea oficială a showroom-ului, după o investiție de 1.5 milioane de euro. Audio Forum România a realizat în 2022 cea mai mare tranzacție de pe piața de profil, prin comercializarea unui sistem audio de 500.000 de euro.

Peste 25 de branduri de top din segmentul premium audio-video pot fi găsite în showroom-ul de 540 de mp Audio Forum din București, prevăzut cu trei zone de produse distincte – multi brand, mono brand Focal powered by Naim și mono brand Bang & Olufsen. Portofoliul Audio Forum în România cuprinde branduri consacrate precum Marantz, Denon, Focal, Naim, Loewe, DALI, Polk, Definitive Technology, Wilson, Netatmo sau Classe.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*