politico-blogosfera

de ce nu vedem si bloguri facute de politicienii "la putere". de ce un tariceanu, sau o madam udrea, sau un base nu se lanseaza in blogosfera? sunt prea ocupati? sau poate ca "sus" fiind au la indemina alte mijloace (televiziuni si ziare) de a comunica publicului ce au pe suflet. 

in alta ordine de idei, Geoana si-a schimbat header-ul de pe blog. nu prea mai scrie de la o vreme si nici nu e la fel de interactiv ca si noul sau coleg de blogosfera.

nu stiu de ce, insa, nu vrea sa-l bage pe Nastase in blogroll. ar fi o miscare buna in conditiile in care traficul lui Aditza e "pe culme" zilele astea… mai stii, poate ca si nastase il va baga in blogroll si apoi isi lasa comentarii unu altuia, ca de la blogger la blogger…

iar daca apesi pe bara aia de la blogger de sus butonu "next blog" dai de unu cu barbati "pe invers". e doar o coincidenta?

daca tot am amintit de bombonel, google-bomb-ul a functionat si pentru el. in momentul de fata este pe locul 5 in google. dar se indreapta vertiginos spre prima pozitie.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. nastase si pasaricile | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*