Podcast micON 011: “But wait, there’s more!”. Răzvan și Adrian discută despre RCA, mașini electrice, HomePod și sticle inteligente

micON Logo. FOTO www.micon.ro
micON Logo. FOTO www.micon.ro

Episodul 11 din podcastul micON a fost publicat joi, 18 martie, la ora 12.00, așa că ai ce asculta până vine weekend-ul. O discuție relaxată și amuzantă despre cum să-ți faci de lucru cu computerul Apple atunci când nu ai ce face.

Am discutat și despre routerul Archer C4000 de la TP-Link și problema lui pe USB, dar și despre cea mai bună variantă de cumpărat RCA online.

Răzvan este supărat pentru că Apple renunță la HomePod-ul mare, dar se consolează cu ideea că BMW va lansa mașini electrice mai bune. Și dacă tot a venit vorba despre mașini electrice am vorbit și despre Dacia Spring și VW ID4.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*