Pittis – unu’ de-al nostru

am aflat online ca a murit Florian Pittis. auzisem zilele trecute ca ar fi bolnav si ca ar fi fost internat pe undeva. nu am dat importanta stirii la momentu respectiv pentru ca am crezut ca nu e ceva grav.

cind ma andesc la Pittis ma gandesc la unu de-al nostru. au fost 2 cazuri in care m-am identificat putin cu el si asta m-a facut sa fiu mandru.

primul ar fi piesa aceea cu “nu conteaza cit de lung am parul, important e cit si cum gandesc”. la vremea respectiva aveam parul lung si oarecum ondulat. cine imi vede acum pozele din … tinerete nu ma crede :) stiu ca atunci cind cineva incerca sa ma convinga sa ma tund ii serveam ca argument suprem versurile piesei respective…

apoi am aflat ca Florian Pittis a ajuns sa fie sef la radio romania tineret. (sper sa nu ma insele memoria) si in momentu in care ai mai mari de la radio incercau sa inchida frecventa el a venit cu ideea mutarii online a radio-ului. era o miscare buna venita inainte ca online-ul sa insemne aproape totul pentru tineret.

stiu ca pe blog l-am pomenit o singura data pe pittis. vorbeam despre audio-books si faceam referire la vocea lui deosebita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. M-a intors pe dos stirea neagra. N-am avut prea multe cuvinte potrivite si tocmai de aceea mi-am exprimat altfel respectul fata de Motzu. Nu l-am cunoscut personal, din nefericire, dar de fiecare data cand am avut ocazia sa-l urmaresc, la tv sau radio, am facut-o cu mare atentie, pentru ca aveam multe de invatat de la el. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*