Personas pentru Firefox

update: fi un beta-tester pentru “boio.ro 1.0″Persona pentru Firefox.

nu sunt adeptul briz-briz-urilor. mai ales atunci cind vine vorba despre programele pe care le folosesc. dar unora le place sa-si oboseasca ochii…

Personas nu sunt altceva decit sunt teme pentru Firefox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. in partea dreapta sus a browserului firefox gasiti optiunea iGoogle apasa acolo si personalizeaza-ti singur browserul si in pagina de start poti adauga “Feed RSS” pentru n ziare online si altele

1 Trackback / Pingback

  1. “boio.ro 1.0″ Persona pentru Firefox | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*