pauza de bomba

imagineaza-ti un aeroport imens. cum ar fi Atlanta, Georgia. juma de milion de oameni pleaca si vin, avioanele decoleaza si aterizeaza ca mustele iar totul tre sa se miste ca pe "roate".

odata ajuns acolo stai la coada ca sa ti se schimbe biletu electronic in bilet d-adevaratelea. stai la coada la check-in, apoi stai la coada sa predai bagajele la TSA (baietii aia cu ochi albastri care iti verifica si laptele din biberonu copilului).

si dupa ce crezi ca ai scapat te asezi la o alta coada care duce la poarta unde ai avionu. asta e cea mai lunga. scapi si de ea si dai peste security. adik te descalti, scoti laptopu si electroicele din gentile de rigoare si asa mai departe. pina aici totu normal, ai spune. ca in orice alt aeroport international.

si cind cozile isi vad de ale lor deodata striga cineva BOMBA! sau ceva de genu. strigatul a fost de fapt o balbaiala tzipata si de aia lumea nu intelegea ce se intimpla. banda cu bagaje se opreste. toata lumea e impinsa la perete, se controleaza de zor toate zonele pt cinci minute si apoi se da "clearance".

nimeni nu intelege nimik, angajatii de la vama zic ca a fost un drill si ca-l asteptau cam de mult, iar lumea se aseaza din nou la coada dupa coada ca sa intre sau sa iasa din avioane…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*