paste la moda

de cind a devenit la moda sa fii catolic? de cind e trendy sa faci pastele inainte de restu… ortodocsilor?

in alta ordine de idei anu asta o sa fie al treilea cind nu o sa fac pastele acasa si primul in viata cind nu o sa fac pastele deloc. in 2006 si 2007 am facut pastele departe de casa. nu m-a deranjat, dar nu l-am simtit ca pe un paste adevarat. nu avea oua rosii, miel sau altele de genu. eventual o friptura de curcan (care nu imi place deloc), tone de prajituri si alte maruntisuri.

anul asta, americanii sarbatoresc astazi pastele. eu ajung acolo o saptamana mai tarziu. iar pe 27 aprilie, cind e pastele ortodox americanii nu o sa aiba nici o treaba cu asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. E trendy sa fii catolic? | Marius Sescu
  2. unde petreci pastele? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*