parasailing la dublu

… si la propriu si la figurat. am incercat azi sa caut in Mexic, pe plaja un nene din ala care da parasailing la turisti. am gasit repede unu care si-a inceput “poezia” cu “parasailingul e mult prea scump. da nu vrei mai bine scutere…”

nu vroiam asa ca l-am mai intrebat de parasailing si am inceput sa negociez. vroiam parasailing de 2 persoane si omu imi cerea 140 de dolari pt 12 minute. pretu e mult prea mare in comparatie cu alte zone. in urma cu doar 3 luni de ex am platit 50 de dolari pt 15 minute de zbor.

negocierile au fost fara folos pt ca mexicanu mic nu vroia sa lase pretu mai jos de 110 dolari pt o “aripa” cu 2 locuri. mai caut…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*