Paralela 45: Early Booking pentru vacanțele verii, cu reduceri de până la 30%. Grecia și Turcia, cele mai căutate destinații

Alin Burcea, CEO - Paralela 45
Alin Burcea, CEO - Paralela 45

Insulele grecești tradiționale și zone de litoral din Turcia, Spania, Italia, Cipru, Bulgaria, Egipt, inclusiv România, sunt destinațiile pentru vacanța de vară aflate în portofoliul turoperatorului Paralela 45 pentru 2022. Oferta verii este similară anului 2019, după ce anul trecut vânzările, numărul turiștilor și al destinațiilor deschise pentru turism au fost peste 2020. Grecia a fost cea mai bine vândută destinație a verii trecute, depășind nivelul din 2019.

În 2022 avansul a scăzut la 10% pentru rezervările din Early Booking, vacanța se plătește în trei rate și există modalități de anulare fără penalizare. Agenția recomandă permanent turiștilor să încheie asigurări medicale cu extensie Covid și STORNO, acoperitoare pentru orice situație neplăcută poate apărea. Într-o rubrică special creată pe pagina sa de internet, Paralela 45 actualizează permanent condițiile de acces în toate destinațiile de vacanță, iar consultanții săi de travel informează fiecare turist despre documentația de care are nevoie în călătoria sa.

“Suntem optimiști că va fi un an mai bun și că ne întoarcem la normalitate în curând. Semnalele care vin dinspre producătorii de vaccinuri, că pandemia se apropie de final și că acesta este ultimul val cu restricții, sunt încurajatoare. Și în 2022 susținem dorința oamenilor de mișcare și relaxare prin oferte diversificate și călătorii în siguranță, folosindu-ne de experiența de 32 de ani pe care o avem în domeniul turismului”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Încrezătoare că va fi un an mai bun, în care românii vor călători fără prea multe restricții, echipa Paralela 45 pune la bătaie trei vacanțe gratuite în cadrul tombolei “Express 45 – Urcă-te la bord și câștigă o vacanță”. Pentru a câștiga unul dintre premii: un sejur pentru două persoane la un hotel de cinci stele, în regim all inclusive, în Antalya, o vacanță de cinci nopți pe litoralul românesc pentru două persoane, ori un voucher de 1.000 de lei, oricine se poate înscrie pe site-ul agenției, până în luna mai. 2.000 de persoane s-au înscris până acum, Paralela 45 estimând peste 10.000 de participanți până la finalul lunii mai, când vor fi extrași câștigătorii.

La început de an, toate vacanțele verii au reduceri de Early Booking, cele mai multe rezervări fiind făcute până acum pentru vacanțe în Grecia și Turcia.

Charterele verii pentru Grecia ajung în 2022 în Creta (Heraklion și Chania), Rodos, Zakynthos, Santorini, de la București, din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. În Early Booking, un sejur în Grecia costă de la 239 de euro/persoană.

Oferta de sejururi în Turcia cuprinde anul acesta nu numai Antalya și Bodrum, ci și Marmaris și Kusadasi. Șapte curse charter vor lega Bucureștiul, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Baia Mare, Sibiul și Iașiul de Antalya, în Early Booking pachetele de vacanță având reducere de până la 30%. Alte curse charter de la București vor duce turiștii în vacanță în Marmaris și Kusadasi, din iunie până la finalul lunii septembrie, pachetele de vacanță pornind de la 524 de euro/persoană/7 nopți, respectiv 474 de euro/persoană/7 nopți, cu toate taxele incluse.

Pentru vacanța de vară în Tenerife, Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca sunt prevăzute opt zboruri săptămânale de la București și Cluj-Napoca. Cel mai mic preț pentru un sejur în Spania e de 419 euro/persoană/7 nopți, în perioada de Early Booking.

Pentru Italia, Paralela 45 propune vacanțe în Ischia și pe Coasta Amalfitană, cu zbor direct de la București, la 438 de euro/persoană, respectiv 507 euro/persoană, pentru șapte nopți, iar pentru Cipru sejururile încep de la 468 de euro/persoană.

Egiptul, care a atras cel mai mare număr de turiști în 2021, fiind destinația accesibilă pe curse charter organizate din aproape toate orașele cu aeroport ale României tot timpul anului este, în continuare, o alternativă pentru Turcia și Grecia în timpul verii. Patru curse charter săptămânale spre Hurghada sunt prevăzute, până la finalul lunii octombrie, de la București, din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Pentru vacanța de vară în România, peste 200 de oferte pentru litoralul românesc sunt listate pe portalul de vacanțe Paralela 45. În Early Booking, prețurile pornesc de la 36 de lei/persoană/pe noapte.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în 1990, fiind una dintre primele trei agenții din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Cipru și Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experiența acumulată în 32 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Agenția și-a mărit rețeaua de agenții, în 2021, cu cele din Craiova, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, acoperind un număr de 41 de orașe, la care se adaugă agenția online, și a angajat 20% din personal.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*