Papa vine pe Youtube

vaticanul si-a lansat canalul propriu pe You Tube. urmeaza ca popii de cartier sa-ti dea un mass-message pe yahoo ca incepe slujba, sau sa iti citeasca spovedania direct de pe Facebook.

Cine a crezut ca Papa nu are succes, s-a inselat. primul video cu mai-marele bisericii catolice a adunat peste 10 mii de vizionari in mai putin de o zi. mai e nevoie sa va zic ca Papa chiar vorbeste despre internet.

ce nu stie Papa, e ca un video devine si mai viral daca il poti Embed-ui in bloguri. Al lui are functia de embed oprita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*