Ovidiu Kișlapoși se alătură echipei Pluridio în funcția de Chief Product Officer

Ovidiu Kișlapoși. FOTO June Communications

Pluridio, fintech-ul de nișă ce dezvoltă soluții software și produse personalizate destinate Trezoreriilor bancare, anunță consolidarea echipei organizaționale. Ovidiu Kișlapoși preia funcția de Chief Product Officer, pentru a consolida echipa de produse și a o pregăti pentru extinderea livrărilor de produse tehnologice bancare la nivel internațional. Cu o expertiză de 13 ani în domeniul bancar, Ovidiu Kișlapoși a avut un rol important în ceea ce privește dezvoltarea produselor bancare și transformarea agilă a băncilor de top din România precum BCR și ING dar și în dezvoltarea de produse software în cadrul EPAM, o companie software, parte a topului Fortune IT&S 100. Rolul lui Ovidiu în cadrul Pluridio este de a dezvolta și implementa strategii de produs și de a gândi produse tehnologice care să complementeze oferta actuală, astfel încât compania să poată răspunde în totalitate nevoilor clienților existenți și să poată accesa noi piețe.

„După 13 ani de activitate în instituții multi-naționale financiare și de software din România, am decis că a venit momentul să-mi îndrept atenția asupra modului în care pot ajuta la transformarea unui business 100% românesc într-o companie pregătită să livreze soluții software personalizate departamentelor de Trezorerie ale băncilor internaționale. Îmi doresc să fac acest lucru asigurând standarde de livrare de top și plasând clientul și nevoile sale în centrul deciziilor noastre strategice de dezvoltare a produselor”, declară Ovidiu Kișlapoși, noul Chief Product Officer al companiei Pluridio.

În prezent, soluțiile tehnologice ale Pluridio sunt implementate în Trezorerii ale băncilor din România și Bulgaria, precum Banca Transilvania, CEC Bank, OTP Bank și DSK Bank. Soluțiile software Pluridio oferă control sporit și eficiență în activitățile de vânzări și operaționale ale Trezoreriilor bancare, în timp ce asigură cadrul de conformitate.

„Urmărim ca Pluridio să devină un jucător global în sfera soluțiilor IT pentru Trezoreriile bancare și parcurgem toți pașii firești în acest sens. Aducerea lui Ovidiu în echipă contribuie la consolidarea acesteia, beneficiind de experiența lui profesională din mediul bancar și tehnologic, și ne va ajuta să dezvoltăm produse noi care să corespundă atât nevoilor clienților existenți, precum și să accesăm alte piețe. Rezultatele de până acum ne confirmă nevoia produselor Pluridio în sistemul bancar atât la nivel local, dar mai ales la nivel internațional”, afirmă Marius Ionescu, CEO al companiei Pluridio.

Despre Pluridio

Înființată în 2013 de doi profesioniști din domeniul bancar și dezvoltare de soluții tehnologice pentru instituții financiare, Pluridio este un fintech inovativ ce furnizează soluții software pentru Trezoreriile băncilor.

Sistemele Pluridio cuprind nucleul activităților de vânzări din Trezoreriile băncilor și folosesc tehnologia pentru a îmbunătăți profitabilitatea și procesele interne. Soluțiile companiei îmbunătățesc satisfacția și retenția clienților, reduc riscurile operaționale și cresc numărul de tranzacții, în timp ce respectă cadrul de conformitate. Pluridio își propune să ofere clienților săi servicii complete, permițând profesioniștilor din departamentele de Trezorerie să-și petreacă timpul și eforturile mai eficient.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*