Oveit și Humans.ai extind parteneriatul pentru a revoluționa industria de online ticketing

FOTO June Communications

Oveit, compania tehnologică care oferă soluții pentru online ticketing și experiențe live, anunță extinderea parteneriatului cu Humans.ai pentru a susține dezvoltarea de noi tehnologii inovatoare. NFT-urile activate de inteligența artificială reprezintă cel mai recent pas în demersul companiei de a îmbina arta digitală cu experiențele live și online, folosind tehnologia dezvoltată de Humans.ai.

Oveit este prima companie care va fi listată pe platforma Humans.ai, compania care dezvoltă soluții pentru crearea identității digitale și adaptarea la Web 3.0. Prin listarea în launchpad-ul Humans Scale, compania lansează Oveit Token, cu scopul de a întări legăturile dintre creatorii de experiențe, fani și comercianți. Acest token utilitar va ajuta la accelerarea proiectelor derulate pe blockchain, fiind utilizat pentru listarea de contracte inteligente, mintarea (i.e. publicarea NFT-urilor pe blockchain pentru a putea fi vândute) de NFT-uri și procesarea plăților cashless prin aplicația Oveit Pay.

În același timp, prin intermediul tokenului, utilizatorii vor primi diverse beneficii valabile în cadrul comunității. Oveit devine, astfel, un ecosistem descentralizat, permițându-le utilizatorilor să beneficieze cu ușurință de multiplele soluții pe care compania le oferă: NFT ticketing, plăți cashless pentru evenimente și turism, evenimente hibrid sau sesiuni de live shopping.

Oveit marchează această tranziție prin combinarea soluției de online ticketing cu jetoane colecționabile, realizând bilete NFT activate prin inteligența artificială. Strategia companiei vizează și dezvoltarea soluțiilor de plată, prin implementarea unui jeton programabil ce poate fi folosit ca metodă alternativă de plată.

„Digitalizarea a deschis un nou drum pentru industria divertismentului din multe perspective. Evenimentele și industria digitală sunt acum mai conectate ca niciodată, iar introducerea elementelor digitale în cadrul evenimentelor live a devenit un lucru firesc. Lansarea biletelor NFT pe baza inteligenței artificiale le va permite organizatorilor de evenimente să traverseze limitele tradiționale și să exploreze noi teritorii. Parteneriatul cu Humans.ai ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorilor prin adăugarea unui element de unicitate biletelor online. Oamenii obișnuiesc să păstreze biletele de la evenimente ca amintire, însă un simplu cod QR nu are nicio semnificație în spate. Combinația dintre biletele online și arta generată de inteligența artificială facilitează acest lucru, adăugând caracteristici care cresc valoarea biletului în timp”, declară Mihai Drăgan, COO Oveit.

Humans.ai reunește toți stakeholderii interesați de utilizarea inteligenței artificiale în cadrul unui ecosistem unitar, pentru a facilita crearea și inovarea la scară largă. Acum, compania dezvoltă o platformă complexă, menită să aducă împreună companii care utilizează tehnologia inovatoare AI cu cazuri reale, permițându-le cercetătorilor și dezvoltatorilor din industrie să-și transforme ideile în business-uri scalabile și sustenabile, făcând tranziția de la web2 la web3 cu ajutorul tehnologiei blockchain.

„Blockchain este mediul perfect pentru IA datorită caracteristicilor sale inerente care facilitează colaborarea, transparența și deschiderea către proiecte care pot fi dezvoltate constant. Cu Humans Scale, le oferim startup-urilor tehnologia necesară pentru a crea inteligență artificială la scală și să aibă o tranziție lină de la web2 la web3”, explică Bart Veenman, CEO Humans.ai.

Despre Oveit

Oveit este o companie originară din România, fondată în anul 2015 și stabilită din 2019 în Statele Unite ale Americii, respectiv în Austin, Texas. Compania își propune să îmbunătățească accesul la soluții de marketing și comerț experiențial prin intermediul produselor sale. Oveit a lansat până acum soluții de cashless payments și loializare pentru evenimente și spații de agrement, precum și soluții de control acces și înregistrare în cadrul evenimentelor virtuale și fizice.

Startup-ul Oveit a fost desemnat drept „Cel mai promițător fintech al anului 2019” în cadrul Galei NOCASH, iar WTO, parte din United Nations Organisation le-a acordat titulatura de “disruptive technology innovator.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*