outlook si blogu

acu vo citeva zile, windows mi-a zis ca tre sa instalez niste security updates. l-am ascultat. si una dintre ele era legata de junk mail filter pt outlook. 

aseara am observat ca aveam citeva comentarii de pe blog in moderare dar o parte dintr ele erau in folderu de junk mail de la outlook. m-a deranjat ca le-a pus acolo, dar cind am deschis mailurile mi-am dat seama ca respectivele comment-uri erau intra-devar spam. spam pe care akismetu nu l-a prins…

uite ca microsoft face si fapte bune… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*