ostatic

ce ti-e si cu limba asta romana care inseamna altceva decit vor americanii.

un site tare la mode (printre start-up-uri) este OStatic. el nu da la popor decit software open source. mda, e vina lor ca nu au luat un dictionar in mina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. pare interesant ostat… asta… o sa-l “purik” maine sa vad despre ce e vorba :)
    “OStatic’s mission is to be the most comprehensive web destination for information and insight on open source software and services.” – suna interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*