orasul plutitor al viitorului

cind ghetarii sunt deja topiti si continentele suprapopulate vom ave unde sa locuim. deocamdata se fac planuri care arata surprizator de bine. 

freedom ship va avea printre altele 18 mii de apartamente, 3000 de magazine, 10 mii camere de hotel, un cazino imens si – dupa cum se vede in poza – propriul aeroport. nu mai vorbim de un spital imens, de ferry-boat-uri care pleaca din 15 in 15 minute catre insulele din apropiere, scoli, parcuri si sedii de companii internationale.

preturile sunt si ele comparabile cu cele din romania. apartamentele incep de la 180 mii dolari bucata.

daca te tine buzunarul poti sa-ti cumperi unul dintre cele citeva apartamente regale. nu costa decit 44 milioane dolari fiecare.

privelistea e frumoasa. ce te faci insa daca ai rau de mare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*