Orange Wap Internet unlimited pe iPhone

nu stiu cine ar vrea sa foloseasca o viteza de Wap pe iPhone, dar unul dintre cititorii boio.ro a gasit o solutie, asa ca o dau si eu mai departe. Informatiile sunt pt useri care au idee de ce fac.

de la tby citire:

pt a folosi orange wap pe iphone (4euro/luna wap unlimited), trebuie urmati pasi urmatori:

1. instalezi din cydia wap proxy hack israel 2g

2. te conectezi prin ssh in iphone

3. /private/var/preferences/proxy.pac il editezi si in loc de “PROXY 123.123.123:1234” pui PROXY “62.217.247.252:8799” in ambele locuri.

4. apoi modifici /private/var/preferences/systemconfiguration/preferences.plist la device “ip1” schimbi apn in “wap”.(ar trebui sal gasesti sub forma wapp, sau internet) poti schimba apn si din settings.. dar deobicei se seteaza automat de sim pe internet… si atunci tre setat in fisier.

RESTART

functioneaza? lasa 2 vorbe mai jos, in comentarii. Multumesc tby

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. A mers, am incercat din curiozitate. Eu am activata pe cartela o optiune de internet cu 500Mb/luna. Am facut cum spune tby pana la pasul 3, nu am gasit exact unde sa schimb apn in wap, nu stiu daca am schimbat unde trebuia. Nu a mers din prima, dar am intrat in settings/general/network/cellular data network, iar la APN am scris wap si a functionat :)

 2. Iti creste barba pana faci orice pe wap. Se incarcau foarte greu si site-urile “optimizate” pt wap, cand aveam wap unlimited de la Orange in 2002-2003, pe Nokia 7650 :) .

 3. cred ca cea mai convenabila oferta de la orange este cea de la orange young cu internet mobil 6,adica 500mb pe una cu 2 euro.eu zic ,ca e foarte buna si merge foarte bine.am folosit si eu wap unlimited de la orange dar pe alte telefoane,pe care mergea destul de bine.oricum,FELICITARI tby.

 4. Teoretic Wap-ul nu are nicio legatura cu viteza ci tehnologia de transfer de date conteaza (3g,edge,gprs,csd).Wap-ul iti afiseaza pagini optimizate pt ecranl telefonului.Faptul ca lui Ionut i se incarca greu paginile de wap tine strict de viteza de transfer si de modelul de telefon + semnal.(am lucrat un an si 4 luni la Orange 484 / wap / mms / meniuri si coduri :D )

 5. Daniel ai dreptate, pe vremea aia foloseam WAP GPRS, iar GPRS cred ca ajunge undeva la 36kbps. Pe atunci daca aveai optiunea WAP activa, puteai accesa orice pagina daca terminalul suporta asta, dar acum Orange iti limiteaza foarte mult accesul prin abonamentele dedicate WAP.

 6. corect, wap nu are legatura cu viteza, prin 2002 era altceva, wap poate sa mearga si cu viteze 3G, dar in felul asta o sa consumi foarte repede cei 500 mb inclusi in oferta wap unlimited , care nu e chiar asa unlimited dupa cum pare la prima vedere…

 7. Ce am vrut sa spun in ultimul comentariu e ca Orange limiteaza accesul la majoritatea site-urilor pe care vrei sa le accesezi prin wap. Acum cativa ani nu puteam folosi nicio aplicatie de instant messaging, daca ma conectam prin wap.

 8. cam degeaba toata chestia asta pentru ca nu merge folosita aplicatia de email, instant messaging si nici email direct din browser. any ideea?

 9. ok, am modificat si eu si merge, putin cam greu, dar important e ca merge. si acum cum fac? cand activez wireless, se taie wap-ul sau cum??

 10. m-am chinuit o ora sa gasesc

  3. apoi modifici /private/var/preferences/systemconfiguration/preferences.plist la device “ip1″ schimbi apn in “wap”. (ar trebui sa-l gasesti sub forma wapp, sau internet) poti schimba apn si din settings.. dar de obicei se seteaza automat de sim pe internet… si atunci trebuie setat in fisier.

  Si de geaba. M-am lasat pagubas.
  Puteti da m-ai multe detalii???. am schimbat denumirea la preferences.plist cu preferences.txt si nu gasesc device ip1.

 11. Hi all am putut sa ma cuplez la Internet urmarind pasi dar in final am vrut sami folosesc iphoneul ca un modem si sa ma cuplez la Internet d p calculator miam instalat pdanet din cydia mam cuplat prin USB la pc dar explorer nu poate sa incarce paginile de web. Plz help! Daca as avea 3g p laptop ar fi belea.

 12. viteza este de 25 Kb maxim/sec download , am luat eu si am incercat de pe un nokia 6300 conectat prin MiniUSB la PC de pe care si tast in acest moment , deci nu e rentabil

 13. Eu am facut tot ce scrie acolo si tot nu functioneaza.Am un iphone 3G 16Gb. Ce pot face? multumesc…

 14. spunetimi va rog cum sa activez internet pe iPhone model:A1203 2g?eu am trimis mesaj gol la numarul 0101 si miau spus ca trebuie sa sun la serviciu client ce trebu sa fac????? si care e numarul serviciu client??????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*