Orange premiaza cele mai bune aplicatii pentru iPhone

Asta e genul de initiativa care imi place. Si nu neaparat faptul ca Orange s-a hotarit sa plateasca developerii de iPhone, ci mai ales modul in care e facuta toata povestea.

Primesc in fiecare zi cel putin un email cu cite o idee de aplicatie. Cititorii boio.ro au o imaginatie bogata si stiu exact ce le lipseste de pe iPhone. Multi dintre voi, insa, (ca si mine) nu aveti experienta in a scrie aplicatii de iPhone. Ei bine, Concursul de aplicatii organizat de Orange Romania nu cauta companii care sa scrie aplicatii, ci developeri care sa propuna o jucarie pe care sa o poata implementa ulterior.

Si premiile sunt pe masura: la categoria Aplicatii existente, locul 1 se alege cu 1000 euro si ultimul model de iPhone (ghici care o sa fie telefonul cel mai actual la finalul concursului?). Premiul 2 iti da 1000 euro, iar cea de a 3-a pozitie va fi rasplatita cu 500 euro.

In plus, daca aplicatie este deja in AppStore poti sa o promovezi direct pe site-ul Orange Romania, asa ca nu ai nimic de pierdut.

Dar marea bataie este data pe taramul ideilor pe care le poti implementa. Daca tu crezi ca ai cea mai buna idee, poti participa cu ea, iar dupa implementarea ei te poti alege cu un bilet pentru WWDC (Conferinta developerilor de iOS si Mac OS X organizata de Apple). Orange Romania se ocupa de transport, cazare si toate taxele de participare.

Ideile trebuie duse, evident, pina la capat. Asa ca ai nevoie si de un developer daca nu esti tu deja unul, pentru ca vorbim de idei pe care sa le poti sau sa le puteti implementa. Gasesti pe boio.ro citeva interviuri cu developeri care au reusit, iar sfaturile lor te vor ajuta sa faci primii pasi in domeniu.

Detaliile despre concurs sunt pe site-ul Orange (aici), iar Regulamentul este AICI. Eu deja incep sa schitez niste idei. E pacat sa nu iei bani pentru idei bune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*