Orange? nope! hackerii sunt mai ieftini

inca mai vrei un iPhone de la Orange? pai un calcul mic ne spune ca un iPhone 3G de 16GB este 609 euro. 10 zile si 100 euro mai tarziu, te alegi si cu un telefon deblocat.

pret total orange: 22,4 milioane lei.

de ieri au scazut insa pretutile pe net. nu stiu cit de siguri sunt vanzatorii, dar merita sa le tai avintul celor de la orange si sa la dai peste nas. acum, acelasi telefon este putin peste 20 milioane lei. si preturile sunt in scadere.

dezavantajul: hackerii il vand deblocat cu next sim asa ca depinzi de aparitia unei metode de jailbreak pt viitoarele versiuni de firmware.

te risti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. pentru 2 mil si jumatate nu mi se pare ok sa te risti mai ales ca in caz ca-ti permiti sa dai 20 de mil cred ca nu e o problema sa dai 22. Deblocarea este hardware si nu se stie daca vor reusi sa-l deblocheze software si mai mult decat atat nu ai garantie(nu ca la orange ar fi cine stie ce garantie ca daca ai bafta sa ti se strice astepti sa-l trimita la service in state sau in olanda). Daca vor mai scadea pretul ar fi ok

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*