Orange a testat, în premieră pentru România, viteze de internet mobil de până la 1 Gbps

Orange România
Orange România

Orange a testat, în premieră pentru România, viteze de internet mobil de până la 1 Gbps. Testul, care prefigurează viitorul în divertisment și nu numai, a fost posibil prin utilizarea simultană a spectrului din mai multe frecvențe, folosind o rețea locală modernizată și un terminal prototip furnizat de Huawei. Prin această inovație, Orange își propune să arate o perspectivă a felului în care utilizatorii se vor bucura de conținut în viitor. Aceste viteze vor permite consumul de conținut pentru formatele de tipul video 4K, pentru realitatea virtuală, realitatea augmentată, pentru filmările cu ajutorul dronelor, sau pentru servicii IoT, ce vor fi dezvoltate în următorii ani.

Conexiune neîntreruptă și viteze superioare pentru divertisment în mișcare

Clienților care vor să se bucure de conexiune neîntreruptă și viteze superioare pentru divertisment în mișcare în perioada vacanțelor, Orange le oferă o acoperire extinsă pe rutele A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța -Vama Veche). Pentru cei care aleg să plece în vacanță cu trenul, Orange permite accesul la viteze 4G în anumite garnituri de pe rutele feroviare care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov.

Mașina se trasformă în hub de distracție cu soluția Wi-Fi on board

Router-ul auto Wi-Fi on board de la Orange oferă pasagerilor conexiuni stabile pentru până la 10 dispozitive simultan. Hotspot-ul 4G generat este ideal cei care vor să se bucure de conținut pe perioada călătoriei.

Acțiune la puterea 4G pentru cele mai reușite amintiri

Iubitorii de vacanțe active pot acum să împărtășească amintirile prin video streaming sau fotografii cu Orange 4G Cam Compact, disponibilă la 0 euro cu abonamentul Orange Net 18 încheiat pe 24 luni.

Ritmurile vacanței sunt asigurate de serviciul Deezer

Cu Deezer, clienții Orange au acces la peste 40 milioane de melodii. Aceștia pot crea playlist-uri şi descărca melodii, au acces la posturi de radio şi la playlisturile prietenilor. Opțiunea Deezer costă 4,82 € pe lună sau 4€ credit pentru clienții PrePay. Clienții Orange primesc 3 luni gratuit cu abonamentele Orange Me 8, 11, 14, 17 și 20 și 6 luni gratuit cu abonamentele Orange Me 25 și 42. Abonamentul Orange Me 30, are acces inclus la Deezer. Ofertele Deezer aduc trafic nelimitat în aplicația dedicată.

Serialele și emisiunile preferate pot fi luate acum în bagaj

Orange TV Go le oferă utilizatorilor acces la o platformă online de televiziune, cu o gamă variată de posturi TV și o colecție impresionantă de filme și seriale, direct pe dispozitivele mobile, pentru a urmări filmele și emisiunile preferate chiar și atunci când sunt în mișcare. În plus, abonații Orange beneficiază de 2 luni gratuit la opțiunile Local HD Go, World HD Go, Universe HD Go, Local HD Go+, Movie Go Unlimited Voyo și Antena Play, iar noile abonamente Orange, Orange Me, Orange Net și Orange Pro dau acces la 21 de canale românești, inclusiv la meciurile din Liga 1 Orange, care va reîncepe în curând. Traficul de internet în Orange TV GO este gratuit până pe 31 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*