OPPO va prezenta trei concepte de produs inovatoare în cadrul evenimentului OPPO INNO DAY 2020, din 17 noiembrie

Seria OPPO Reno4, FOTO OPPO

OPPO a anunțat organizarea conferinței sale anuale OPPO INNO DAY 2020 pe 17 noiembrie în Shenzhen, conferință difuzată online, având ca temă centrală „Leap into the Future”. Evenimentul va prezenta cele mai noi idei și inovații OPPO din era Internetului Experimental.

Tony Chen, Fondator și CEO OPPO și Levin Liu, Vicepreședinte și Director al Institutului de Cercetare OPPO, vor prezenta evoluțiile tehnologiilor dezvoltate de companie, precum și filosofia de business în noua eră. De asemenea, în timpul evenimentului, vor fi prezentate cele mai noi trei  concepte de produs.

Încă de la prima ediție, care a avut loc în 2019, OPPO INNO DAY a devenit un eveniment de referință al companiei, reprezentând momentul perfect pentru prezentarea celor mai importante inovații din timpul explorării tehnologiilor din viitor. Ediția trecută a pus accentul pe ideea de Internet Experimental. Au fost prezentate multiple gadget-uri printre care se numără și un smartwatch, echipamente 5G CPE, ochelari de realitate augmentată precum și cele mai mari realizări din domeniul încărcării rapide, tehnologia 5G, imagistică și optimizare de software, iar anul acesta vor fi prezentate și mai multe tehnologii inovatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*