OPPO și Mobius Gallery prezintă expoziția digitală “Lively Night Out”

OPPO și Mobius Gallery prezintă expoziția digitală “Lively Night Out”

OPPO, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei, lansează alături de galeria de artă contemporană Mobius, expoziția digitală de fotografie realizată cu telefonul “Lively Night Out”. Aceasta poate fi vizionată pe pagina de Instagram OPPO în România: https://www.instagram.com/stories/highlights/17893501882693000/

Expoziția cuprinde o serie de imagini realizate în România, Polonia și în Rusia și au ca temă centrală fotografiile de noapte realizate în 2020 cu telefonul. Toate imaginile au fost realizate de creatori de conținut din cele trei țări participante la campanie: Bojan(fahrenheit32), Ionuț Costea (Goguci), Karolina Ościk-Alama (cajmel), Sebastian Chlodnicki (sebastianchlodnicki), Sergey Sukhov (sergeysuxov) și Wielmożny (kalemeon).

Prin selecția realizată de curatorii Mobius Gallery propunem publicului o nouă perspectivă asupra conținutului online și tehnologiei, creând o galeriei digitală dinamică și multiculturală.

“Proiectul Lively Night Out a avut ca scop încurajarea pasionaților de fotografie realizată cu telefonul mobil să își exploreze creativitatea și a plecat de la performanțele excelente cu care vine noua serie de smartphone-uri OPPO Reno4. Ne bucurăm că am avut sprijinul Mobius în selectarea celor mai bune imagini realizate de fanii noștri”, a declarat Alexandra Răuț, Brand Manager OPPO în România, în cadrul Green Leaves Technical, distribuitor unic autorizat OPPO.

„Arta și tehnologia au jucat întotdeauna un rol în avangarda evoluției umane, prin experimente, invenții și viziuni noi, acționând ca revelatoare de orizonturi neașteptate și redefinind continuu lumea în care trăim. Ambele au la bază creativitatea și curiozitatea individului, iar relația dintre ele este una extrem de serioasă. Artiștii au folosit dintotdeauna tehnologia pe care au avut-o la dispoziție pentru a crea, iar azi, mai mult ca oricând, acest raport direct generează noi forme de manifestare artistică – arta digitală, instalațiile kinetice sunt doar câteva exemple”, a declarat Roxana Gamarț, co-fondatoarea Mobius Gallery.

Fotografiile sunt realizate cu smartphone-urile din seria OPPO Reno4, care provoacă spiritul tânăr și creativ prin tehnologiile și funcțiile avansate disponibile.

Modelul Reno4 Pro îndeamnă utilizatorii să se transpună în noua eră a conectivității rapide și stabile 5G. OPPO Reno4 Pro dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută. Integrând lentila ultra wide-angle Sony IMX708, care are câmp vizual de până la 120°, OPPO Reno4 Pro surprinde imagini din timpul nopții extrem de clare și detaliate. Mai mult, OPPO Reno4 Pro are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. Modelul este compatibil și cu four-in-one pixels, funcționând la o expunere mai largă și sensibilitate ridicată în condiții de luminozitate scăzută. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%.

Reno4 Lite este telefonul ideal pentru portrete, astfel că este cea mai bună alegere pentru cei care își doresc să iasă în evidență în social media. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*