OPPO prezintă primul documentar muzical filmat integral cu OPPO Reno5 5G,  DOCumentary. The Story Of An Album

OPPO Reno5

OPPO și DOC anunță lansarea unui documentar muzical care va prezenta procesul de creație al noului album al artistului, “DOCTATA”.  Proiectul, lansat sub umbrela OPPO Film Your Story, care va fi disponibil pe conturile de Instagram @oppomobilero și @doctata, a fost filmat timp de 10 zile în 7 locații, iar pentru a surprinde cât mai fidel a întreaga poveste, documentarul a fost filmat integral cu noile telefoane OPPO Reno5 5G, lansate în România la începutul lunii aprilie.

„DOCumentary. The Story Of An Album aduce în atenția publicului creativitatea din spatele unui album, iar aceasta este printre principalele valori pe care le OPPO le promovează. În același timp, ne bucurăm că povestea a putut fi spusă prin intermediul smartphone-urilor OPPO Reno5 5G , care sunt destinate în special tinerilor creatori de conținut inspirați de tot ceea ce îi înconjoară.” a declarat Alexandra Răuț, Head of Marketing în cadrul Green Leaves Technical, Distribuitor Exclusiv Autorizat OPPO România.

OPPO este deja recunoscut pentru premierele sale locale legate de conținutul video, precum lansarea de anul trecut a primului clip muzical filmat integral cu smartphone-uri 5G, dar și a primei lansări de produs prin intermediul Instagram Stories, pentru Reno.

„DOCTATA ilustrează trăirile marcante ale vieții mele din ultimul an. Și ce an! Nu numai pentru mine această perioadă cred că a venit cu un bagaj emoțional imens și intens, totodată, generând schimbări esențiale în individ prin prisma celor sociale de care suntem toți conștienți. Am o plajă variată de subiecte care sper că vor trezi în ascultători emoțiile pe care le-am simțit eu compunând piesele respective.” Vlad Munteanu/DOC.

DOCumentary. The Story Of An Album prezintă procesul creație așa cum este el, cu momente de maximă productivitate, dar și cu momente mai grele, iar imaginile surprinse de smartphone-urile OPPO Reno5 5G transmit întocmai atmosfera artistul și echipa sau au dorit să o împărtășească cu publicul.

 „Cel mai important element pentru crearea unui documentar cât mai reușit este subtilitatea echipei de filmare, integrarea ei cât mai bună în viața personajului. Este foarte important ca subiectul să aibă ocazia să se desfășoare fără a fi perturbat pe parcursul filmărilor, iar DOCumentary respectă întrutotul această condiție fiind filmat în totalitate cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G. Bineînțeles, funcțiile video integrate în acest model ne-au permis să fim rapizi și eficienți, astfel că totul a mers fără cusur, iar imaginile surprinse nu sunt doar reale, ci au și o calitate excelentă din punct de vedere tehnic.” a declarat Matei-Alexandru Mocanu, regizor.

DOCumentary a fost filmat de către Workhorse, buticul de conținut și strategie digitală cu experiență atât locală cât și internațională în zona de gaming și tehnologie. În plan local, proiectele dezvoltate de ei elimină granițele dintre brand și audiență, mergând mereu pe ideea de “fresh” și “viewer-focused” pentru a amplifica organic campaniile dezvoltate.  Pentru realizarea DOCumentary ca poveste social-ready, folosind exclusiv telefoanele Oppo Reno 5G, Workhorse s-a folosit de experiența sa de peste 10 ani în crearea de conținut video alături de artiști urbani și influenceri din zona de gaming.

Noul OPPO Reno5 5G excelează în calitățile foto-video, principalele funcții fiind AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0.AI Highlight Video utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți semnificativ calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

În ceea ce privește noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora. Mai mult, OPPO Reno55G impresionează și prin baterie și tehnologia de încărcare rapidă, datorită bateriei de 4300 mAh și a tehnologiei SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

DOC este artist consacrat pe scena hip-hop-ului românesc, începându-și activitatea în 1997, când a înființat trupa Trilogia alături de Deliric și Nwanda. În anul 1999 a înființat primul label independent de hip-hop, Facem Records, dar și trupa CTC, care s-a bucurat de un mare succes pe pe plan local. În prezent, DOC are patru albume solo, Scăpat de Sub Control, Lucrare de Control, DOC & Motzu în HD și Eu, respectiv 3 mixtape-uri, dintre cale cel mai recent este XL, lansat anul acesta și este unul din cei mai apreciați artiști locali.

OPPO este prezent pe piața din România de mai puțin de 1 an, perioadă în care a început deja să câștige popularitate, produsele companiei fiind alese de din ce în ce mai mulți români.

Noile smartphone-uri OPPO Reno5 sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, DIGI, eMAG, EuroGSM, Flanco, MediaGalaxy, Orange și Vodafone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*