OPPO preia un rol de conducere în Connectivity Standards Alliance

OPPO preia un rol de conducere în Connectivity Standards Alliance

OPPO, lider mondial în domeniul tehnologiei și Alianța pentru Standardele de Conectivitate, au anunțat astăzi alăturarea cu efect imediat a companiei OPPO în cadrul Consiliului de Administrație al Alianței. În noua poziție, OPPO va deveni un membru de bază al Alianției și va susține dezvoltarea standardului de conectivitate al industriei IoT, Matter, determinând promovarea acestuia în China.

OPPO se alătură Consiliului de Administrație al Alianței pentru Standardele de Conectivitate

Dezvoltată și susținută de CSA (Alianța pentru Standardele de Conectivitate), tehnologia Matter stă la baza conectivității dispozitivelor inteligente conectate, oferind astfel o experiență simplificată utilizatorilor de produse smart home. Ca membru al Consiliului Alianției, OPPO va aduce o contribuție semnificativă grupului de lucru Matter prin crearea unui ecosistem IoT compatibil, accelerând dezvoltarea protocolului Alianței împreună cu ceilalți parteneri, propunerea de noi protocoale, setarea noilor standarde, precum și dezvoltarea unor noi produse prototip bazate pe tehnologia Matter. De asemenea, OPPO va adopta tehnologiile Alianței în cadrul produselor și al ecosistemului companiei și va promova Alianța atât în China, cât și în restul lumii, cu scopul de a contribui la transformarea viitorului conectivității. Mai mult, OPPO își va extinde cooperarea cu restul membrilor Alianței astfel încât să ofere utilizatorilor experiențe IoT convergente, eficiente, sigure și fără cusur.

„Suntem încântați și onorați să ne alăturăm Consiliului de Administrație al Alianței pentru Standardele de Conectivitate (CSA) și să contribuim astfel la dezvoltarea tehnologiei Matter și la crearea unor experiențe îmbunătățite pentru utilizatorii produselor noastre IoT”, a declarat Neil Yang, Director of Standards Research Departmentîncadrul OPPO.

“Vom împrumuta expertiza noastră globală în domeniul IoT și marketing în peste 50 de țări și vom promova standardul Matter atât în China, cât și în restul lumii. Împreună cu Alianța și membrii acesteia, vom contura viitorul IoT alături de angajamentul companiei de a dezvolta produse IoT care să livreze soluții îmbunătățite tuturor utilizatorilor acestora.”

 “Cu OPPO în Consiliul nostru de Administrație, colaborarea fără precedent va impulsiona misiunea noastră de a construi o lume mai intuitivă, creativă și utilă,” a declarat Tobin Richardson, Președinte și CEO al Alianței pentru Standardele de Conectivitate (CSA).

“De asemenea, poziția companiei OPPO în cadrul Consiliului va reprezenta totodată cheia promovării standardului Matter în China și în întreaga Asia, oferindu-ne astfel oportunitatea de a furniza experiența IoT îmbunătățite tuturor utilizatorilor noștri.”

Cunoscută în trecut sub numele de Alianța Zigbee, Alianța pentru Standardele de Conectivitate a fost înființată în anul 2002. Considerată temelia și, totodată, viitorul industriei IoT, Alianța este formată din peste 400 de companii și 23 de membri de consiliu. Aceștia au colaborat în ultimele două decenii având ca scop principal creșterea compatibilității gadget-urilor din industria IoT respectând standardele tehnologice. Printre acestea se numără și Matter care reprezintă un protocol unificat și sigur bazat pe IP care oferă un ecosistem IoT șigur și de încredere care permite o conectivitate instantanee între multiple device-uri smart.

Fiind lider în domeniul 5G, OPPO a avut multiple premiere tehnologice cum ar fi întemeierea unei echipe specializate încă din 2015 și impunerea unor standarde ale industriei 5G în peste 20 de țări și regiuni la nivel global. OPPO a prezentat peste 3000 de brevete ce fac referire la standardele 5G în cadrul Proiectului de Parteneriat al Generației a Treia (3GPP) și a înregistrat peste 1000 de familii de brevete în cadrul Institului European de Standardizare în Telecomunicații (ETSI).

Pentru a putea asigura în continuare cea mai bună conectivitate și dezvoltarea continuă a experiențelor și ecosistemului IoT oferit utilizatorilor de peste tot din lume, OPPO va fi în continuare foarte prezent în Alianța pentru Standardele de Conectivitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*