Omniasig aduce tehnologie de ultimă generație pentru constatarea daunelor auto provocate de grindină

Omniasig

În urma evenimentelor meteo neobișnuite din această perioadă, respectiv căderile de grindină din zona județului Constanța, Omniasig Vienna Insurance Group, în parteneriat cu DAS – Dellen Ausbeulservice GmbH, aduce o tehnologie de ultimă generație pentru constatarea daunelor auto provocate de acest fenomen natural.

Experiența oferită asiguraților companiei este rapidă și eficientă. Astfel, prin această tehnologie digitală, Tunel Scanner, constatarea unei daune auto se poate face în mai puțin de cinci minute, printr-o scanare completă, identificând numărul de avarii provocate de grindină pe suprafața vehiculului și mărimea acestora. Această scanare presupune un set de aproximativ 3000 de fotografii și filme din unghiuri și poziții diferite, astfel încât “radiografia” mașinii să atingă o acuratețe cât mai ridicată.

Această tehnologie pentru constatarea daunelor cauzate de grindină este momentan disponibilă doar în județul Constanța, însă echipamentul poate fi mutat în orice altă zonă, în funcție de situație și necesități.

Informații detaliate despre pașii care trebuie urmați, pot fi obținute la call center-ul Omniasig, 021.9669.

De asemenea, Omniasig, prin parteneriatele avute, propune folosirea tehnologiei Paintless Dent Repair (PDR) care îndepărtează deformațiile exterioare ale caroseriilor auto, fără necesitatea revopsirii sau a îndepărtării finisajului de fabrică, astfel încât vopseaua originală a mașinii să nu aibă de suferit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*