Oferta de toamnă de la Orange vine cu net nelimitat în weekend pentru abonamente noi sau reînnoire

Orange România
Orange România

Toamna aceasta la Orange, finalul de săptămână vine cu internet 4G nelimitat și oferte speciale la telefoane, tablete și accesorii, la activarea sau prelungirea unui abonament din oferta curentă. 

În perioada 8 septembrie -14 octombrie, weekend-ul începe cu o zi mai devreme, cu internet nelimitat pentru abonați de vineri până duminică, pentru a împărtăși cu prietenii ultimele aventuri din vacanță, în cea mai rapidă rețea 4G din România. Astfel, clienții care activează sau reînnoiesc un abonament din oferta curentă de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală. În plus, pot achiziționa la prețuri speciale telefoane, tablete și accesorii în magazinul online în fiecare weekend prelungit, de vineri până duminică. 

Abonamentele Orange Me primesc acum resurse suplimentare de internet în rețeaua națională, începând cu Orange Me 8. Acestora se adaugă și internet și voce în roaming, începând cu Orange Me 17, pentru a împărtăși de oriunde și oricând cu cei dragi cele mai frumoase experiențe.

Micii întreprinzători au parte, de asemenea, de internet gratuit nelimitat în weekend și de reduceri la dispozitive mobile și accesorii, precum și de alte noutăți prin pachetele dedicate Orange Pro. Acestea oferă mai multe resurse de roaming lunare incluse în abonament începând cu Orange Pro 16, iar pachetul Orange Pro 12 are acum mai mult internet mobil în rețeaua națională.

„Românii consumă din ce în ce mai mult internet mobil, iar aceasta este o tendință ce va continua să crească în perioada urmatoare. Ne dorim ca ofertele Orange să reflecte nevoile în schimbare ale clienților, iar oferta de toamnă pentru abonați face acest lucru. Mai mult, pentru a face tranziția dinspre perioada vacanțelor și a concediilor către începutul școlii sau revenirea la birou, am pregătit weekend-uri cu internet 4G gratuit pentru toți abonații, precum și reduceri la dispozitive mobile și accesorii” a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer la Orange România.

În plus, în peste 90 de orașe din România sunt disponibile noile oferte convergente fix-mobil Orange Open cu internet fix prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 de canale și voce mobilă nelimitat. Acestea primesc resurse adiționale prin abonamentele mobile incluse, Orange Me 14-Orange Me 42.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*