Octavian Fanea, CEO KADRA: „Începem 2022 cu proiecte contractate cu o valoare mai mare cu 40% comparativ cu anii anteriori”

Octavian Fanea

KADRA raportează o cifră de afaceri mai mare cu 20% în 2021 comparativ cu anul anterior. 2021 – anul în care KADRA a adus 3 noi soluții automatizate de acces, în premieră pe piața românească. În 2022, aplicația GO Park primește noi funcții, care facilitează administrarea optimă a parcărilor și crește confortul utilizatorilor. KADRA Service a încheiat contracte de service și mentenanță pe 10 ani cu producători internaționali, lideri la nivel european.

„Evoluție” – acesta este cuvântul care, în opinia lui Octavian Fanea, CEO KADRA,  caracterizează parcursul companiei în 2021, când s-a înregistrat o cifră de afaceri cu 20% mai mare decât în anul precedent. KADRA a integrat 7 tipuri de soluții automatizate de acces noi în 2021, „dintre care 3 cu titlu de premiere absolute în piața din România – stații de încărcare și plată integrate cu sistemele de management al părcarii, aplicația GO Park care ajută la identificarea rapidă și plata unui loc de parcare în oraș, uși rotative automate cu diametru de peste 7 m, uși rapide tip rulou cu viteza de 3m/s și cu nivel maxim de securitate, trape de fum inteligente și multe altele”, explică Octavian Fanea.

Cu o echipă care a ajuns în 2021 la 90 de angajați, KADRA – companie 100% românească situată pe cea de-a patra poziție pe piața de profil, după jucători internaționali de renume – s-a bucurat de recunoaștere atât pe plan intern, cât și extern.

„Divizia KADRA Service a avut cel mai bun an de activitate. Ca dovadă, activitatea de mentenanță și service s-a dublat. Am avut șansa ca echipa noastră tehnică să fie recunoscută și apreciată de clienții și partenerii externi. În acest sens, am primit propuneri de a prelua în întreținere soluții de acces ale unor producători, lideri la nivel european și am încheiat contracte de mentenanță și service, inclusiv pe 10 ani”, anunță Octavian Fanea.

Identificarea și fructificarea oportunităților a condus în 2021 la o cifră de afaceri de 40 milioane de lei.

Contextul pandemic a adus un interes special al clienților pentru sistemele de acces contactless, atât în zona medicală, cât și în cea comercială sau industrială.

„În 2021 am avut preponderent solicitări pentru automatizarea intrărilor, generate probabil de pandemie, de nevoia firească de reducere la minimum a contactului și de creștere a confortului și siguranței. Ne-am bucurat ca prin soluțiile KADRA să putem răspunde nevoilor de acces rapid și automat, de confort, design modern, durabilitate, fiabilitate și siguranță”, spune Octovian Fanea.

Cu 80 de intervenții în spitale de stat și private din toate regiunile țării, KADRA și-a dorit să se poziționeze, prin proiectele speciale pe care le propune, ca parte a soluției pentru un sistem de sănătate mai sigur și confortabil pentru pacienți și personalul medical. Pe lângă programul TORMED (care include uși curate pentru saloane, intrări automate rapide, uși radiologie, uși medicale ermetice și semiermetice automate etc) KADRA dedică timp și energie pentru identificarea unor noi soluții complexe pentru spitale. „Trăim nevoia cronică de reconstrucție din temelii a acestui sector”, observă CEO-ul KADRA, care e de părere că „e necesar să construim o strategie națională în acest domeniu, la care KADRA pune umărul cu drag, pentru că suntem cu toții interesați ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine în domeniul medical” .

Cât privește proiectele de Smart Mobility cărora KADRA le dedică activitatea unui întreg departament, CEO-ul companiei consideră că Smart City a trecut deja de la la stadiul de concept la cel de direcție de dezvoltare a orașelor europene. Există un interes major în acest sens și în România, iar KADRA va continua investițiile în această direcție în 2022.

„Anul acesta vom realiza primele proiecte de Bike Tower – un produs care schimbă modul cum calătorim în zonele aglomerate din metropole și este inclus în conceptul de oraș verde. Pe de altă parte, aplicația GO Park va cunoaște o răspândire accelerată și va primi funcții noi, care facilitează administrarea optimă a parcărilor și crește confortul utilizatorilor”, spune Octavian Fanea, CEO al KADRA.

Despre KADRA

Cu o experiență de 27 de ani, KADRA este singura companie din România care oferă soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces. Fie că este vorba de soluții de automatizare a ușilor, porților și ferestrelor, de managementul parcărilor (Parkomatic) sau de sisteme automate de evacuare a fumului, KADRA inovează continuu, asigurând partenerilor săi servicii complete, de la consultanță până la proiectare, execuție și mentenanță, totul pentru sporirea confortului și sentimentului de siguranță.

Printr-un model de business integrat și know-how inovativ, KADRA este primul one-stop-shop care pune la dispoziție toate soluțiile și sistemele de acces pentru clădiri rezidențiale, industriale, pentru unități medicale,  spații urbane și locuințe individuale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*