5 Comments

 1. Toate ca toate, dar de ce arata asa dubios pagina de Facebook din clip? Sec 18-19. Headerul are cu totul alta nuanta fata de original. Au over-procesat filmuletul ? :))

 2. Salut Adrian,
  Am mare nevoie de ajutorul tau.
  Problema este urmatoarea : am un Iphone 2g cu versiunea de soft 1.1.4 si folosesc iTunes 7
  Anul trecut am creat anumite ringtonuri pe care le-am folosit f.bine cu acest aparat.
  Acum am vrut sa aduag inca 2 ringtonuri la cele existente (inainte de sincronizare m-a avertizat ca o sa stearga veche librarie si o pune pe cea noua).Deci am creat in sectiunea ringtones din iTunes noua lista de melodii pe care le doream ca ringuri(inclusiv cele 2 noi).
  Problema este ca dupa sincronizare a sters melodiile vechi dar nu a inserat nimic din noua lista (practic am doar ringtonurile default :Marimba ,alarm , ascending etc).
  Ce este de facut pentru ca cele default se aud destul de incet si ma obisnuisemn cu ringurile mele.Te rog mult ajuta-ma.Multumesc anticipat pentru sprijin

  Am uitat sa iti spun ce eroare imi apare dupa sync : the file type nu este suportata de Iphone , adica fisierele cu extensia .m4r , ceea ce a functionat cand am pus primele ringtonuri anul trecut !
  Pls Help Me !

 3. @Catalin: in primul rind iti recomand sa faci update la cel putin 3.1 pe iPhone si iTunes 9 sau 10. Dupa aceea vei putea sa pui ringtone-urile pe care le vrei pe telefon.

  in al doilea rind, Esti offtopic!
  Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
  Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

 4. Multumesc mult Adrian.Scuze , stiam ca sunt offtopic dar , vroiam sa vezi cat mai repede postul meu , asa ca l-am pus “la vedere”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*